Live musik

Som musiker tilbyder jeg selvfølgelig at komme ud til fester og arrangementer og spille min musik live. Jeg elsker at spille musik, og endnu mere når det er foran et publikum - hvad end det er mange eller få mennesker. Det er rart at mærke responsen på ens musik, hvorfor jeg elsker at spille live musik.

Live musik

Live musik i København

Da jeg er boende i storkøbenhavn, vil mine optrædener primært foregå i storkøbenhavn og omegn, men det behøves ikke nødvendigvis være i Købennhavn, at jeg spiller. Er dit arrangement et andet sted, end lige netop København, er du velkommen til at kontakte mig, og høre, om det er muligt, at jeg kommer og spiller live musik til dit arrangement.

Der kan selvfølgelig komme nogle omkostninger for transporten, hvis arrangementet er langt væk fra København. Er arrangementet dog i storkøbenhavn, vil transport ikke være en ekstra udgift.

Hvem er målgruppen for min live musik?

Det vil primært være private arrangementer, hvor der er brug for et stille indslag. Jeg spiller ikke super uptempo partysange, og er nok derfor ikke det bedste valg, hvis man ønsker live musik til den vilde fest. Hvis du derimod har brug for et stille musikalsk inslag, kan min live musik måske være noget for dig.

Arrangementer hvor det kunne have interesse:

  • Live musik til fødselsdag
  • Live musik til bryllup
  • Live musik til reception
  • Live musik til barnedåb

Hvad koster det?

Det er meget forskelligt, og derfor vil jeg nødigt prøve at diske op med en pris. Det kommer meget an på typen af arrangement, og selvfølgelig hvor lang tid der ønskes, at jeg skal spille. Min live musik ligger normalt et sted mellem 1.000 og 3.000 kr., men hvis du ønsker et specifikt tilbud på live musik, er du meget velkommen til at skrive til mig. Her må du gerne sørge for at nævne følgende: Hvor foregår arrangementet, hvornår foregår arrangementer, hvor mange mennesker deltager og hvor lang tid ønskes der.

Specifikke ønsker til live musik

Hvis du har nogle specielle numre - enten mine egne numre eller covernumre - er du velkommen til at skrive disse ønsker til mig. Så vil jeg tage dem med i mine overvejelser, og forsøge et bygge et sæt med disse sange, eller måske sange i samme genre.

Hvis det er nogle af mine egne sange, som der ønskes til arrangementet, kan dette selvfølgelig altid lade sig gøre. Er det derimod nogle covernumre, der ønskes, kommer det an på, hvilket covernumre det er, og hvorvidt jeg kan dem i forvejen, eller har mulighed for at lære dem.

Hvad med udstyr?

Jeg har selv eget PA-anlæg (højtalere og mixer), og kan medbringe alt det, der skal bruges for at spille de fleste festsale op. Har i allerede jeres eget udstyr, som ønskes brugt, vil jeg blot forhøre mig, om de fornødne tilslutningsmuligheder er der.

Men er du helt uvidende på lydområdet, skal du ikke bekymre dig. Så skal jeg nok sørge for, at det korrekte udstyr kommer til at stå der. Ren pladsmæssigt kræver det ikke mere end få kvardratmeter evt. i et hjørne af rummet.

Hvor mange musikere kommer der og spiller live musik?

Der kommer blot en enkelt - hvilket selvfølgelig er mig. Jeg optræder udelukkende som solist, hvor jeg spiller guitar og synger til. Derfor kommer der, nok ikke så overraskende, heller ikke flere instrumenter end guitar og sang.

Hvis du ønsker at høre, hvad for noget musik, jeg har spillet før, kan du klikke her, hvor du kan finde de udgivelser, jeg har lavet gennem tiden.

Mine erfaringer med live musik

Jeg er stadig lidt grøn i live musikken, og har ikke flere hundrede koncerter bag mig, men har prøvet at spilel til en lang række forskellige arrangementer. Trods min lettere manglende erfaringer føler jeg, at jeg har rigtig meget at byde på rent musikalsk og føler at jeg kan bidrage med rigtig meget til en fest.

Rent musikalsk har jeg spiller guitar siden 2008 og sunget siden sammen år. Jeg har modtaget flere års undervisning i guitar og sang, hvilket har styrket mine evner utrolig meget.

Hvordan booker man live musik?

Du kan egentlig blot skrive til mig, og så kan vi sammen aftale hvordan og hvorledes, det kan passe ind. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende, og du er meget velkommen til at skrive, hvis du blot har nogle spørgsmål.