Gratis musik

Det er sjældent, at man kan finde musik, som er helt gratis. Der er ofte en månedlig betaling, hvis det er en streamingtjeneste, eller en engangsbetaling hvis det er en CD eller download af musik. Men der er altså noget musik, der er gratis, og heriblandt kan jeg meget passende nævne mit eget musik, som altid kan høres som fuldstændig gratis musik.

Gratis musik

Hvad er gratis musik?

Ja, det kan lyde som en selvfølgelig, men det er faktisk meget få lidt musik, der er gratis musik. Det er nemlig kun den musik, hvor ejeren ikke valgt at udgive musikken gratis. Det er ikke den musik, som man kan hente fra diverse download-programmer. Det er de færreste kunstnere, der vælger at offentliggøre deres musik gratis.

Så gratis musik kommer ofte fra de små kunstnere, der ikke er så kendt endnu, som derfor har valgt at udgive gratis musik for at få deres navn ud.

Hent musik gratis

Hvis man gerne vil hente gratis musik, skal man ofte kende nogle kunstnere, der har lagt deres musik tilgængeligt online, hvor det kan hentes gratis. Der findes dog også nogle tjenester, der samler en masse gratis musik fra kunstnere, hvor du frit kan bladre igennem deres udvalg og finde det musik, som du gerne vil hente gratis.

En af disse tjenester der tilbyder, at du kan hente musik gratis, er www.bibzoom.dk. Her kan du bladre gennem en masse gratis musik og hente al det gratis musik, som du ønsker.

Hvorfor laver jeg gratis musik?

Når jeg laver musik, sker det ikke for pengenes skyld, men fordi jeg virkelig godt kan lide at lave musik, og vil virkelig gerne have, at der er en masse mennesker, som hører mit musik. Derfor har jeg valgt at gøre det tilgængeligt som gratis musik, så du kan høre det på min hjemmesiden, uden det koster en krone.

Jeg jeg lægger gerne min musik ud som gratis musik, hvis det betyder, at der er flere, der vil lytte til min musik, så du skal i hvert fald være mere end velkommen til at høre min gratis musik.

Bliver mit fremtidige musik også gratis musik?

Ja, jeg går stærkt ud fra, at alle mine fretidige udgivelser kommer til at indeholde gratis musik, da jeg synes, at alle skal have lov til at høre min musik - hvad end de har lyst til at betale for min musik eller downloade den som gratis musik. Jeg lægger selvfølgelig også al mit musik ud, så det kan købes, og det må folk selvfølgelig også hellere end gerne. Jeg har i hvert fald brug alle de muligheder, som jeg kender til, og så er det op til folk selv at vælge den løsning, som passer dem bedst. Hvad end det er så betalt eller gratis musik.

Jeg planlægger jo hele tiden at udgive mere musik, så det er selvfølgelig et ret relevant spørgsmål, hvorvidt det bliver gratis musik. Det er måske lidt selvsagt, at jeg ikke kan fortælle hvad fremtiden bringer, men jeg kan selvfølgelig sige, hvad jeg forventer - og det er, som nævnt før, at der kommer massere nyt gratis musik.

Hvordan udgives gratis musik?

Hvis man gerne vil udgive gratis musik, er det klart nemmeste metode blot, at lægge musikfilernen op et sted, hvor andre kan downloade eller høre det. Det kan f.eks. være tjenester som SoundCloud eller BandPage, hvor man kan uploade sin gratis musik, hvorefter folk nemt kan høre det.

Hvor kan man høre gratis musik?

Det kan man selvfølgelig høre lige præcis, hvor man ønsker det. Det gode ved den gratis musik, er jo, at der ikke er nogle restriktioner på, hvordan musikken må bruges. Så man kan brænde lige så mange kopier af den, som man ønsker, og den kan ligge på alle ens enheder. Så man kan bruge sin gratis musik i bilen, på arbejdet, i hjemmet, på løbeturen, i træningscenteret eller et helt sjette sted.

Download gratis musik her

Hvis du gerne vil downloade gratis musik, kan du gøre det lige her. Du kan benytte linket nedenfor, hvis du gerne vil downloade gratis musik fra mig af.

Klik her, og download gratis musik