Lær at spille guitar med mig! Online og gratis med danske videolektioner

Nogle af jer har måske set, at jeg underviser lidt i guitar på YouTube, og her får du lige et overblik over mine videoer.

Lær at spille guitar med mig! Online og gratis med danske videolektioner
  • Musik

Jeg lærte selv at spille guitar for lidt over otte år siden, og det er noget af det bedste, der er sket for mig. At spille guitar giver mig virkelig en måde at komme ud med en masse følelser og budskaber.

Det var ret svært for at at lære nye sange – når jeg ikke gik fast hos en privatunderviser – hvilket er grunden til, at min kammerat og jeg fik idéen til at oprette disse guitarvideoer – med mig som hovedperson.

Jeg har heldigvis fået super positiv feedback fra folk, der har brugt dem, og derfor ville jeg også lige dele dem her på min blog.

Hvilke videoer vil du gerne se?

Videoer hvor du kan lære guitar-akkorder:

Hvis du er relativt ny, vil jeg anbefale dig at kigge disse videoer igennem – eller som minimum blot se dem, som du ikke kender i forvejen. Alle nedenstående akkorder er nogle, du kommer til at bruge masser af gange, når du skal spille guitarsange.

Se alle guitarakkorder her

Videoer hvor du kan lære guitar-rytmer:

Dette er igen en kategori, som jeg vil anbefale dig at kigge på, hvis du er ny. Det er essentielt at kende de forskellige standard-rytmer, når man skal spille guitarsange.

Se alle guitarrytmerher

Videoer med sange på guitar:

Herunder kan du finde komplette sange, som du kan lære med hjælp fra mine videolektioner. Dette vil gøre dig i stand til at lære at spille guitar langt lettere, end hvis du "kun" havde selve akkorderne at gå efter.

Se alle guitarsange her

Videoer med tips og tricks omkring guitar:

Her finder du de videoer, som faldt lidt ud af de andre kategorier. Her vil ofte være tale om små tips og tricks, hvor nogle af dem er must-knows og andre er mere nice-to-know.

Husk at følg vores MUUVTube-kanal

Alle videoerne, som du har set i dette indlæg, er en del af musikerkanalen MUUVTube Guitar, hvor vi har en stor samling guitar-videoer. Det vil gøre mig rigtig glad, hvis du vil følge den – og dele den med alle dine guitar-venner.

Besøg MUUVTube her

Er du gået i stå på guitaren?

Så er du altid velkommen til at smide mig en besked. Jeg har i ca. syv år undervist elever på ugentlig basis, og jeg elsker at hjælpe folk med at lære guitaren. Du kan smide en kommentar lige herunder eller sende mig en e-mail vha. formularen i bunden.

Kommentarer

Kunne du lide min artikel? Så del den her:

Del pÃ¥ Facebook Del pÃ¥ Twitter Del på Google+
Musikundervisning
Musikundervisning